Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Tyvär Bil fotofikat blir inställt för min del :O(

Tyvär så måste jag backa från min egen ide på bil foto fika då jag tog fel på vecka i kalender och då jag bokade stugan vi brukar bo i  när vi var uppe nu i midsommar   just vecka 33 och jag kommer inte hem förens på söndagen   . Jag trodde det var på söndagen efter foto fikat som jag skulle åka  men så var inte fallet . Såå jag ber om ursäkt att jag dragit igång en sak och inte kan full följa den :O( :O( 

Mvh Affe the car buff 

Inlagt 2012-07-19 19:40 | Läst 1441 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Synd, jag hade gärna träffat dig, äntligen =)
Då sket det sig att få träffa dig affe =O(
Tyvär så vart det ju lite galet då detta med mitt planerande men jag var näst intill 100% säker på att det var på söndagen efter träffen som jag skulle åka . Känns ju jäkligt tråkigt ska ni veta :O( då jag oxå hade sett fram och träffa lite nya foto entusiaster . Finns ju ett allternativ men det blir nog lite väl långt och åka för dom från uppsala och kanske lite kort om tid . Men det är Wheels träffen nere i Hågelbyparken som sker den 4/8 vilken ligger ett par kilometer söder om Norsborg