Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Tyvär Bil fotofikat blir inställt för min del :O(

Tyvär så måste jag backa från min egen ide på bil foto fika då jag tog fel på vecka i kalender och då jag bokade stugan vi brukar bo i  när vi var uppe nu i midsommar   just vecka 33 och jag kommer inte hem förens på söndagen   . Jag trodde det var på söndagen efter foto fikat som jag skulle åka  men så var inte fallet . Såå jag ber om ursäkt att jag dragit igång en sak och inte kan full följa den :O( :O( 

Mvh Affe the car buff 

Inlagt 2012-07-19 19:40 | Läst 1790 ggr. | Permalink
Synd, jag hade gärna träffat dig, äntligen =)
Då sket det sig att få träffa dig affe =O(
Tyvär så vart det ju lite galet då detta med mitt planerande men jag var näst intill 100% säker på att det var på söndagen efter träffen som jag skulle åka . Känns ju jäkligt tråkigt ska ni veta :O( då jag oxå hade sett fram och träffa lite nya foto entusiaster . Finns ju ett allternativ men det blir nog lite väl långt och åka för dom från uppsala och kanske lite kort om tid . Men det är Wheels träffen nere i Hågelbyparken som sker den 4/8 vilken ligger ett par kilometer söder om Norsborg