Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Vad händer ??? Grön ormbunke tidigt i februari ???

Vart en lite skogs tur som inte riktigt gick som d va tänkt då tanken från början var att åka å kika på ett ruckel .  Men se det gick inte d inte då det satt en bom ivägen och varken väder el orken va på min sida så d bidde inget ruckel foto . Men tänkte jag får väl undersöka lite andra vägar tänkte jag men dom gav ett magert resultat dom oxå men lite bilder fick jag till i alla fall 

Som denna med just d den gröna ormbunken 

Och sprang även på ett "troll" mitt i skogen 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2016-02-07 16:53 | Läst 479 ggr. | Permalink