Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Vill ha sommar nu !!!!

Jupp har börja tröttna på vinte å hagel o drivis nu å inte vill den försvinna heller kom en hagelskur fnu på kvälls kvisten och så pass att det vart vitt på backen så nä tackar vet jag sommar å solsken . Å nej det har inte hänt så mycket här hos mig har inte fått tummen ur å göra nått direkt utan mest legat på latsidan å inväntat finare väder . Men tur man har "några" solskens bilder i arkivet så bjuder på några godingar på soliga bil bilder :) 

Så må nu bäst ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2017-04-24 23:47 | Läst 476 ggr. | Permalink
Sköna kärror, är du själv ägare till nån av dom? Mvh, LO
Svar från Affe.R 2017-04-25 20:30
Näää tyvär ingen av dessa är min men hade mer än gärna ägt den oranga A Forden Och nu mer så äger jag ingen gammel bil alls sålde min Kadett förra våren till ett bättre hem där den får lite mer omsorg än vad jag gav den det sista året
Håller med dig kom igen nu värmen! Verkligen fina bilar du plåtat!
Svar från Affe.R 2017-04-25 20:31
Tackar Hoppas metrologen på radi P4 göteborg har rätt för då ska äntligen våren va här från å med i morn Onsdag
Kul reflexer i navkapseln på den första!
Vilka skönheter! Men inte att jag skulle våga köra dem, det kunde bli damm på lacken...
Hälsn Ylva
Svar från Affe.R 2017-04-27 21:01
dessa bilar e byggda för å köras Ylva så nog tål dom lite damm hihi