Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Yttligare en bild på den rostig Bubblan

Jupp denna gången kommer den rostiga Bubblan ur en annan vinkel och i färg och respektive svartvit variant e lite seg just nu så ni får lite text å mycket bild ikväll 

Så må bäst ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2019-11-02 01:02 | Läst 251 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Denna typ av dokumentära bilder med konstnärligt öga gillar jag!
- hawk
Svar från Affe.R 2019-11-02 10:02
Ahh kul då har vi lite samma smak då jag försöker göra mina bilder till lite mer än bara en bild på som i detta fallet en rostig gammal bubbla . Har samma stil även på mina andra bil bilder från bla bilträffar . Och försöker även göra något av mina bilder på övergivna hus å andra byggnader