Mestadels en bildblogg med mycket natur.

Ärlornas Dag blev det...

Testade ett ställe idag som jag har varit och tittat på flera gånger under ett års tid, har mest blivit att jag suttit där och fikat mellan jobben och tänkt att jag bara måste lägga ner lite tid  där......

Ja, Tänka är en sak men komma till handling är något helt annat =( tid och mera tid!!!!! Behövs i massor...

Området är superspännande och kan bjuda på det mesta man kan tänka sig av djurliv här på Österlen, plus att miljön är helt otroligt vacker och bjuder på det mesta man kan drömma om ;) Om allt stämmer så kan man få sin absoluta drömbild där på grund av den fina naturen och miljön runt omkring.

Men dagen tillbringades  liggandes på mage i en å =), ja det fanns en sandbank att ligga på som tur är =), och jagandes forsärlor och dylikt.

Hemmasnickrad kamerasläde = låg, liggunderlag och cammonät över det hela, och försöka att sträcka på en trött hovslagarygg i några timmar =) Inte så lätt kan jag meddela!!! Ryggen alltså.

Men bara att få ligga där och lyssna på vattnet som porlar fram är är en njutning i sig =) och timmarna bara rinner iväg och men befinner sig i ett saligt rus av lycka.

Ja det var några ärlor från dagen, men nu börjar ögonen gå i kors av trötthet så har ingen aning om vad jag skriver just nu =)

Så, over and out från mig och ha en skön vecka på er =)

// Anders.

Inlagt 2012-05-08 00:12 | Läst 6337 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av din bildsvit från denna pärla! Skicka över bilden när ja ligger med camonätet :)
Mycket njutbart Anders! Den som ändå bodde i dina trakter...
Kul att dina ansträngningar ger resultat.
Svar från Hovis 2012-05-08 07:48
Ja men du har så många fina ställen där uppe som vi saknar =)
Men du vet var du ska åka om du vill ta en Skånetur.....

// Anders.
Herlig serie Anders.. flot arbejde...

Vi ses .

mvh
Torben.
Svar från Hovis 2012-05-08 07:49
Tackar, uppskattas =)

Ja vi ses nog snart kan jag tänka mig.

MVH Anders.
Härliga moments , vet var du varit och som vi märkte finns det ju lite av varje att skjuta på där .
När jag kom hem artbestämde jag några fåglar från dåliga bilder och hittade Halsbandsflugsnapparen , svarthätta , rödhake , koltrast och sist men inte minst en svartvit ärla ... He He
Svar från Hovis 2012-05-08 07:51
Ja det är otroligt många småfåglar i området, såg hur mycket som helst och arter som man inte har några bra bilder på =)
Ha en bra vecka på dig.
// Anders.
Där kommer du få en massa intressanta foton Anders!
Svar från Hovis 2012-05-08 07:53
Mmm, tror att jag kommer att bo där i sommar =) Och är ju inte för långt från mig att åka....
// Anders.
Vilka underbara bilder. Den låga kameravinkeln gör grejen :) Ett ställe till att bli visad? /Frode
Svar från Hovis 2012-05-08 13:33
Haha, Nyfiken??? Kul att den uppskattades =)
Mvh Anders.
Vilka fantastiska fågelbilder - bland de bästa jag sett på länge! Det är så kul att se bilder på fåglar som agerar naturligt och inte är plåtade stillasittande mot en bokeh-bakgrund !
Mycket bra jobbat!
Hoppas ryggen repar sig.

Mvh

Per
Svar från Hovis 2012-05-08 13:34
Hejsan Per och vad kul att du gillade bilderna =) Jodå ryggen klarar sig men den är ju van att vara böjd åt andra hållet kan man säga =)
Mvh Anders.
Tjusiga bilder Anders! Jag har själv en förhoppning om att få till bra bilder på Forsärla som jag träffar på då och då, men de vill inte riktigt sätta sig där jag önskar.... än...
Snyggt med det låga perspektivet och kul att det "händer" lite i bilderna. Verkar vara ett finfint ställe du hittat, ser fram emot fler bilder. Ha det gott! /Mattias
Svar från Hovis 2012-05-08 13:39
Hejsan Grabben, ja jag tror att det är ett kanonställe som är värd en del tid =) Mmm, att få dom där ärlorna där man vill ha dom är inte lätt, har själv försökt på flera olika ställen men inte lyckats, men här tror jag man har stora möjligheter att komma dom nära.
Tack för titten =)
// Anders.
Vilka underbara bilder! så fint fångat!
Svar från Hovis 2012-05-08 13:39
Bugar och tackar =)
Mvh Anders.