Mestadels en bildblogg med mycket natur.

Hmm, hade verkligen inte planerat en nattfotografering av hjortarna i dag,,,,

Blev ledig lite tidigare i dag och tänkte passa på och vara på plats extra tidigt, men det ser ut som om man behöver sitta hela dagarna på pass just nu för att få till det.

För visst var dom redan ute på olika håll när jag åkte ut, börjar undra om dom inte är ute och äter lite lunch mellan 14,00-16,00..... men man har ju inte tid att sitta där hela dagarna och checka in deras hålltider.

Men det var en fin kväll så det var bara att sätta sig och ta det lugnt och invänta vad som skulle komma trodde jag, nej då inte det, dom ville inte alls i kväll..

Mörkare och mörkare blev det, och det fanns ett enda litet svart moln på himlen och det var rakt för solen och vill inte röra sig en millimeter kändes det som =(

Ja till slut så flyttade det sig lite på sig så lite ljus kom fram, men var så dax då, nu var det riktigt mörkt ute.

Men som vanligt är det då dom kommer fram igen, så det var bara försöka sig på lite nattfotografering =( vågar inte tala om vilka iso jag använt här men det kan ni nog gissa när ni ser bilderna =)

Den här rackaren stod på bara 10 meter i ca 5 minuter och typ morrade på mig och undrade vad jag var för något innan han bestämde sig för att det var bäst att dra i väg till tryggare marker.

ja sen var det full fart runt omkring mig och det var bara att leka lite med kameran för att testa lite =)

Men även om det bara är lekbilder för att prova kameran så blir man klart imponerad av vad dom klarar av när det är nästan är helt svart ute.

Ja nu är det bara hoppas på att månen är lika klar i morgon biti så kanske man har bättre tur då =)

Hmm, det var lite från kvällens hjortjakt i Skåne, så får vi se om ni får en ny rapport i morgon =)

Over and out.

// Anders.

Inlagt 2013-09-20 23:16 | Läst 6634 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Bilder med knorr, roligt så här på morronkvisten :-)