Det kommer i ljus.

Mestadels en bildblogg med mycket natur.

I bland så rinner tiden bara iväg...

Jag fattar inte var tiden tar vägen vissa veckor, man hinner inte med något av vad man tänkt sig.....

Förra helgen när det var kanonväder och full sol så hade man så klart bokat jobb inomhus???

Ja det är klart man vet ju inte flera månader i förväg vilken helg det ska vara fint väder, men efter den här solfattiga vintern sååååå hade det så klart varit trevligare att få vara ute i naturen =)

Men nu skulle jag vara på en mässa i Malmö och dokumentera den,  Ultimate Power & Paint Custom Show, massor med fräcka bilar och Mc.

           

Och så klart att man fick besök av bästa fotokamraten från Danmark när det skulle bli fint väder, men som tur är så klarar han sig själv och hittar runt i området =)

Skönt med självgående människor =) Nu är han lite blyg av sig, eller så trodde han inte att örnarna skulle se han under filten =)

Och så klart nu när man inte hade något bokat i helgen så blåser det som f.n och snö i luften så man nästen inte får upp dörren i den kalla ryssvinden som ligger på, men blev en liten tur ner till kusten för att kolla in läget, men det var mest sandstorm där som yrde omkring.

Så det mesta av dagen tillbringades framför dator och rensade lite gamla bilder och fixade med en del av dom.

  

Nu får vi hoppas att det vänder snart och att det lilla av våren man har fått en känning av kommer tillbaka med stormsteg =)

Over and out.

// Anders.

 

Postat 2013-03-10 18:37 | Läst 9432 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Photo Meet-Up i Danmark

Jag och min gode FS-vän Jens Christian fick en inbjudan av en gemensam vän i Danmark att få delta i det här härliga eventet  som skede i ett helt underbart kalkbrott.

Första gången för oss båda som vi åker på något liknande och det var med spänning vi packade bilen full och gav oss iväg på förmiddagen.

Väl framme så möttes vi av en storslagen utsikt med ett vatten som var så blått att det nästan gjorde ont i ögonen =) Men ack så vackert... Ja, var bara att ta sakerna på ryggen och börja klättra ner, (enligt uppgift så fick man inte köra ner i kalkbrottet, men väl nere och vi strålat samman med Mona som bjudit in oss så sa hon att vi kunde göra det i alla fall =) Bara att börja ta sig upp till bilen igen och jag lovar att det var varmt, man är nere i en stor gryta och solen bara pressade på från en nästan klar himmel.

Klart spännande att se alla fotografer och modeller som samlats, många hade redan förbokat för shoots, men det var flera av båda sorterna som bara kommit dit för att försöka att hitta på något, så typ hugg tag i en modell och fråga om hon var" frisk" på lite bilder =) och inte var det någon som sa nej, utan var genast på hugget för lite bilder.

Men inte så himla lätt i alla fall kan jag tala om,miljön fanns så klart men man var inte så förberedd som man skulle ha varit =( man skulle haft huvudet fullt med planer på vad man skulle göra, och framför allt pluggat på det Danska språket, för trotts det nära avståndet uppstår det språkbrister från båda håll =)

Ja det vara bara att försöka att få till något, söta modeller var det gott om så det var bara att skicka ut första bästa i vattnet och prova sig fram =)

Den här damen var en fröjd att jobba med kan jag tala om =) visst vad hon gjorde och bjöd på sig helt och fullt.

Varvara Isakovskaja är hennes namn och otroligt proffsig.

Nu var det kallt i vattnet så det blev ingen längre stund innan Varvara blev kall och behövde värma upp sig lite.

Trevligt med nya kontakter som man kommer att jobba med i framtiden =)

Ja så var det bara att ta tag i nästa modell =) Nu blev det 2 st, jag hade haft lite kontakt med en tjej som heter Stine Malmros Christiansen plus att jag träffade en trevlig kille där Kenneth Moe, och ville försöka att göra något med dom 2 tillsammans, underbara människor och vi fick till ett litet snabbjobb innan dom skulle iväg på förbestämda shoots.

Hade en idé som jag ville göra med mycket tattos på modellerna, och här fanns det jag ville ha =)

Nu var det lite ont om tid men fick till några i alla fall som en början.

Men det verkade som om dom tyckte om vad jag ville göra så i framtiden kommer vi lägga lite tid på det =)

Ja mycket var det som hände hela dagen och en vilopaus fick det bli =) Som tur var tog vi med oss en pinnstol hemifrån som var mycket omtyckt av både modeller och fotografer =)

Christian behövde nog svalka fötterna lite efter allt klättrande bland kalkstenen...

Det här var bara några av modellerna som jag hann med, har massor med bilder att gå igenom och skulle bli allt för långt inlägg om dom skulle få plats här med.........

Ja det är inget snack om att man inte fått blodad tand efter det här äventyret, utan kommer att åka igen så fort det kommer en inbjudan från vårat grannland.

// Anders.

Postat 2012-08-06 20:40 | Läst 10800 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera