Det kommer i ljus.

Mestadels en bildblogg med mycket natur.

Kronhjortspremiär =)

Men hallå, har jag en blogg????

Hmmm, stressigt år har det varit, massor med olika saker och fotograferingar  som har tagit för mycket tid av mitt farande ute i naturen =(

Men nu ska det väl börja komma tillbaka till normalt beteende hoppas jag =)

Smygpremiär på kronisarna blev det idag, jooo vist har jag kört runt lite och kollat in läget, men idag blev det första organiserade sittningen =)

Ok, dom först brölen hördes för en vecka sedan men inte så där intensivt som man är van med, men kanske den varma sommaren har dragit ut lite på det hela???

Hade nog inte så stora förhoppningar inför kvällen, men tänkte att det är bäst att ta en tur så man vet var och hur man ska planera den närmaste månadens sittningar =)

Hade inte suttit mer än 5 minuter innan jag hörde det först försiktiga brölet på ganska långt håll,,,

Yeessss, någon är i farten i alla fall, men sen blev det tyst i en ca 10 minuter sen kom det ett bröl till betydligt närmare inne i skogen, hmmm, nu började man vakna till lite =)

Tja sen blev det helt lugnt igen och man började tänka att i kväll händer det nog inte ett skit som vanligt....

Men se där, ett öra rörde på sig i skogskanten och försvann som en blixt,,, tyst och still blev det men så helt plötsligt så kom dom fram =) ett gäng med hindar kom smygandes ut på stubben och i sällskap så var det en spetshjort,,,, Ja alltid något tänkte jag som har saknat naturen så mycket =)

Det är alltid lika trevligt när det dyket upp något framför kameran =)

Men man började fundera lite när det kommer en liten spettshjort med flera hindar??? Har han verkligen lyckats att ta befälet över dom här???

Nä då här kommer kungen =) det var nog ingen som ifrågasatte om det var han som bestämde.

Och han behövde inte ta i för att visa det, det räckte nog med pondusen han satt inne med....

Bäst att kolla in lite dofter och se om någon var mogen för ett besök =)

Nja lite för tidigt än kanske???

Men ok då, jag talar om att jag är här om någon skulle ifrågasätta att det här är mina brudar,,, tror jag är störst med mina 18 taggar i det här området i år.

Det här gänget fick hålla sig på en helt annan plats och hade nog inte så mycket att säga till om i kväll i alla fall =) men tror att jag ska ta en koll på dom i morgon och se vad dom hittar på =)

Njut av hösten som närmar sig =)

Over and out...

// Anders.

N

Postat 2013-08-29 23:24 | Läst 5149 ggr. | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera