Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-124 24 exp halvtid

i dag tar jag sista bilden på den första rullen med Hasselbladaren. Har kört med 80/2,8 och Tri-X pressad ett steg.
Bildmotiven har varierat, men mest har det varit något jag passerat under mina förflyttnigar i eller till och från jobbet.

Skall bli kul att se resultatet efter julhelgerna. Eftersom jag reser bort strax efter jul kommer jag nog att låta Crimson framkalla och skanna. Då får jag bilderna snabbare tror jag.

För närvarande sitter jag och redigerar om ett antal bilder som skall användas i ett bildspel på en konferens nästa vecka.
RAWfilerna var tidigare "framkallade" i PS, nu har jag tagit fram dem igen med NX2. Då bilderna exponerades under blandljusförhållanden så blir resultatet med NX2 betydligt bättre.

Sedan skall jag även redigera bilder från min dotters dansuppvisning, hon är lite besviken på att jag inte hunnit med det tidigare. Tyvärr måste ju jobbet gå före ibland.

Inlagt 2009-12-12 09:31 | Läst 1781 ggr. | Permalink

"Fin och uttrycksfull bild Bengt. Gillar ljuset, och hudtonerna. En bild som är sådär oklanderligt trovärdig. Känns till och med som lite rörelseoskärpa på händerna, vilket ytterligare förstärken känslan i hans framförande. Spännande med din Bladare. Ser jag fram emot. Väcker goda minnen när man fick köra 500C. Trevlig helg! //Peter"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fin och uttrycksfull bild Bengt. Gillar ljuset, och hudtonerna. En bild som är sådär oklanderligt trovärdig. Känns till och med som lite rörelseoskärpa på händerna, vilket ytterligare förstärken känslan i hans framförande.

Spännande med din Bladare. Ser jag fram emot. Väcker goda minnen när man fick köra 500C.

Trevlig helg! //Peter
Svar från begust 2009-12-12 17:31
Tack Peter. Manen i fråga är teckentolk och har ett mycket bra kroppsspråk.
Jo bladaren är spännande, nu skall jag byta film i den. Dagens bild är fångad