Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Jag är ett klantarsel!!

Igår så slängde jag min mobil i soporna.........

Det hela började med att min chef skickade hem mig 1/2 timme tidigare, jag fick jätte bråttom att packa ihop mina saker och bege mig hem. När jag varit hemma i en timme upptäckte jag att mobilen var borta, jag började leta överallt men kunde inte hitta den, min tanke var att jag måste ha glömt den på jobbet så jag åkte dit och letade överallt, men ingen mobil:(( Det vara bara att åka hem och spärra simkortet.

Imorse när jag vaknade så kom jag ihåg att jag slängde sopor precis innan jag lämnade jobbet och jag brukar alltid hålla mobilen i handen tills jag hämtat min handväska i ett låst skåp, på vägen dit slängde jag soporna och mobilen som jag hade i samma hand. Jag hoppade snabbt i kläderna och åkte till jobbet igen för att nu dyka ner i soporna men döm av min förvåning, man hade tömt sopptunnan, där låg bara 3 st soppåsar.

Jag blir så trött på mig själv, har bara haft den här mobilen i 1 år och mobilen innan den höll bara i 1/2 år. Jag gillar inte att slänga ut pengar på nya mobiler hela tiden. Så nu har jag plockat fram en gammal trotjänare som aldrig går sönder, man kan tappade nästan hur många gånger som helst men det viktigaste  fungerar fortfarande på den. Jag kommer inte att köpa en ny mobil utan kommer ha min gamla så länge den håller, får bara hoppas att jag inte slänger den i soporna:)

Den här trontjänaren, W800i, har jag haft väldigt länge och även min man och en kompis har en likadan. Deras mobiler fungerar också fortfarande även om dom börjar bli lite slitna. Det är fortfarande orginalbatteri i dom.

På min fungerar inte kameran på men allt annat är helt, kameran har förmodligen gått sönder efter ett antal fall i golvet. Inköpt Juni 2006.

 

På min mans är det bara batteriluckan som lätt ramlar av men det har han lagat med silvertejp, annars funger allt på den:) Inköpt 2005.

 

 

Inlagt 2010-08-21 14:50 | Läst 2938 ggr. | Permalink

"Om du har en hem försäkring med drulle försäkring så kan du kanske få ut en ny den vägen är ju i alla fall värt ett försök HeHe Men du är inte ensam om att kastat luren i soporna har själv gjort samma tavla Haha"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Verkar inte som om det var din dag igår....
Ja det var riktigt klantigt gjort :( men du borde anmäla den som stulen för oftast så scannas ju soporna och kontrolleras manuellt efter gods som inte kan förbrännas osv. Då kan sopgubbarna hitta igen den där om du har tur. Det är iaf värt ett försök.

/ Magnus
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 15:41
Tack för tipset, men vet inte om jag vill ha tillbaka den efter den har rullat omkring bland alla soporna.

/Mari
Hehe sant, det tänkte jag inte på. Men du kanske kan få en ny från Försäkringsbolaget då.. en ny som inte har legat i soporna. :)
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 16:09
Ja det vore inte dumt, jag kan ju alltid göra ett försök.
Osis!

Jag jobbade ett tag som elektriker. Det var fredag och jag skulle precis lämna en arbetsplats. Jag hade samlat på mig en stor låda med papp; den var så stor att jag var tvungen att hålla den med båda händer. Skruvdragaren (en ny Dewalt), som jag hade med mig, var jag tvungen att lägga i lådan. När jag kom ut från arbetsplatsen slängde jag lådan i papp-pressen. Dewalt-maskinen - som såklart låg kvar i lådan - blev pressad till mos. Dragaren kostade 4 000:-.

Helgen började med en gravöl! ;)

/Johan
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 16:56
Oj... den var lite dyrare än min telefon. Undrar hur mycket dyra saker folk har slängt i soporna av misstag. Skönt att man inte är ensam.

Mvh
Mari
Om du har en hem försäkring med drulle försäkring så kan du kanske få ut en ny den vägen är ju i alla fall värt ett försök HeHe
Men du är inte ensam om att kastat luren i soporna har själv gjort samma tavla Haha
Svar från Mari Lidström 2010-08-21 17:07
Jag har drulleförsäkring men kollade nyss på internet och min telefon kan man nu köpa för 1590 kr och självrisken på försäkringen är på 1500 kr.

Min telefon kostade 2400 kr inköp, gick sönder efter 1/2 år, fick ut en ny på försäkringen för 1500 kr i självrisk. Så nu har jag lagt ut 3900 kr för en mobil som nu kostar 1590kr.

Därför vill jag inte lägga ut ett öre till på en mobil i år, kanske nästa år men högst upp på önskelistan står ett nytt objektiv och en ny bra kompaktkamera för den gamla tappade våran son bort i Barcelona. Klantigheten kanske ligger i generna;)

/Mari