Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Malin - en älskvärd vän

Malin

Jag har ingen kvinna i mitt liv som jag har ett traditionellt förhållande med, men väl ett platoniskt förhållande med två och detta är en av dom. Hon heter Malin och jag kan väl erkänna det -  jag älskar henne väldigt mycket. Jag vet att hon tycker om mej också men hon vill gärna ha ett visst avstånd, vilket jag mycket väl förstår. Dock är hon med på att jag ibland tar ett och annat foto av henne. Jag blir som ett barn varje gång jag träffar henne och jag hoppas jag inte skrämmer henne med mitt ibland lite barnsliga sätt.

Inlagt 2015-02-19 18:48 | Läst 2288 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fint porträtt på Malin! Kärlek, vänskap kan se så olika ut - men den är livsnödvändig och vi behöver den för att överleva och leva gott. Att kunna vara barnslig är en tillgång om du frågar mig!

Hälsningar/Kirsten
Svar från snoreeler 2015-02-20 23:09
Tack så mycket för berömmet. Jag har fått höra av många hur bra Malin gör sej på bild, vilket jag också har vidarebefordrat till henne och hon har blivit jätteglad. Ja, kärlek och vänskap är mycket viktiga saker och jag hoppas att min barnslighet ska vara en tillgång snarare än en belastning.

/Carl