Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Bilder från min brorsdotters dop

Min brorsdotter döptes den gångna helgen i en riktigt gammal kyrka, Västermo kyrka i Sörmland några mil söder om Eskilstuna. Det var min brors och hans frus dotter som döptes. Tredje bilden föreställer min bror och hans fru, med fruns bror som håller i deras dotter samt en väninna till dom alla. Här följer ett antal bilder från denna händelse.

Inlagt 2014-09-09 23:22 | Läst 2668 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vad fina bilder du fotat.
Bilder som är fyllda med kärlek.

//johanna
Svar från snoreeler 2014-09-18 12:23
Tack så mycket. Det var mycket kärlek också.