Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Första inlägget 2022

Så var det dags igen. Hoppas dessa dokumentärbilder gillas. Jag tog ett snabbt foto av en gatusopningsbil, lite slarvigt tagen men det var mest för att få en lite reportageartad bild. Proseccon bara låg där lutad mot en snövall. Våffeldagen firades med glass och sylt. Fönsterdetaljerna är till ett ödehus som knappt någon besöker längre, trots att huset ligger ganska centralt i byn där jag bor.

Inlagt 2022-03-26 11:54 | Läst 642 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Trevlig blandning av vardagsmotiven! Och våfflan ser god ut, hälsningar/ Björn
Sista fönsterbilden tilltalar mig, kanske är det linjerna, färgerna eller ljuset, vet ej, men den är bra, det är gott nog.