Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Lite fler bilder

Ute på morgonpromenad

Semla på fönsterbrädan

Solnedgång över Malung

Två bilar kommer ur dimman

Dessa bilder är alla tagna nyligen, med varierande kvalitet. Alla är av typen "slänga iväg ett knapptryck" och är mer för övnings skull. Vad tycker ni? Bedöm helst inte skärpa för jag var mer ute efter att förmedla känslor i bilderna snarare än att visa nån säkerhet med att hitta den skarpaste punkten.

Inlagt 2017-01-22 20:19 | Läst 2242 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
OK! Bilden på flickan är verkligen fin, fastän den har en del tekniska brister. Semlan är överdådig. Semlor finns inte här, men jag saknar dem.
Svar från snoreeler 2017-01-22 23:06
Tack! Hon blev inte som jag tänkt mig men man kan inte få allt, speciellt inte som jag vid fototillfället av flickan hade fel inställningar. Semlan bjuder jag på, den satte jag på fönsterbänken för det var bästa ljuset i kaféet. Sen tog jag tre bilder, en utan blixt, en med blixten rätt på och en där jag satte en servett bredvid blixten som fick fånga ljuset. Jag fann sen att den utan blixt blev bäst.

Det kommer nog semlor åt ditt håll i sinom tid.