Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Min nya kamera

Jag har idag måndag köpt en ny kamera. Det är en Canon EOS 700D som jag har stora förväntningar på. Här är den nedan på bild, tagen med min gamla kamera (Canon EOS 1100D), för den som undrar hur den ser ut. För mej som inte har jättemycket pengar att röra mej med är denna kamera den bästa jag kan köpa i nuläget.

Jag har precis laddat klart batteriet till den och ställt in kamerans språk och vissa saker jag anser är bäst för mej, men har inte kunnat komma fram till vilket det första fotot ska bli. Det visar sej längre framåt veckan. Jag ska lägga in den bilden på bloggen, vilken bild det än blir.

Inlagt 2014-10-27 19:45 | Läst 2039 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Carl! Den är nog bra min son har en sådan du kan gå in på rally repo och titta på urbans bilder så får du en uppfattning ur den är...
mvhRolf
Svar från snoreeler 2014-10-28 00:21
Tack för tipset. Ska kolla.