Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Nytt objektiv

Jag har tagit fram spenderbyxorna igen och köpt ett objektiv till min lilla kamera. 55-250 mm av märke Canon som jag precis börjat använda. Hittills är jag nöjd med det och det är kameran som sätter gränserna nu. Det stora provet blir nästa gång det är fullmåne. Snart är det väl dags för en nyare kamera, antror jag.

Inlagt 2014-07-10 20:44 | Läst 1630 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En bra zoom är skönt ibland och även en ny kamera men då kan det dra iväg med pengarna tyvärr. Ha det bra!
Du har köpt dig ett bra objektiv för den summan pengar, mycket nöje!
Tack för kommentarerna och hejaropen. Det fungerar väldigt bra. Synd bara att min kamera, en 1100D, inte förmår att utnyttja objektivet till fullo. Kanske är det jag som är dålig, eller har jag för stora krav?