Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Solnedgångar

Det är nåt speciellt med solnedgångar. Ljuset som solen sprider i atmosfären, skuggorna och mörkret dit solen inte längre når. Denna kväll i Eskilstuna var en sådan speciell solnedgång. Att stå på toppen av en kulle strax utanför staden var magiskt. Som synes var ljuset väldigt brandgult och skiftade hela tiden.

Ljuset som träffar fönstren i höghuset i bilden är riktigt fint, så fint att jag ångrar att jag inte zoomade in på byggnaden också i samma veva.

Inlagt 2017-01-11 00:27 | Läst 4276 ggr. | Permalink

"Skönt se din solbild efter all blötsnö vi fick i dag. Solen är det jag längtar så mycket efter för jag får energi av den. Visst är din bild värd se många gånger. Gun-Inger"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Håller med solnedgångar är ju så vackra med så olika färger också! Din bild blev ju mycket bra just med höghuset framför!
Fantastiska färger på himlen!
Skönt se din solbild efter all blötsnö vi fick i dag.
Solen är det jag längtar så mycket efter för jag får energi av den.
Visst är din bild värd se många gånger.
Gun-Inger
Tack så mycket för alla fina kommentarer, Dan, Ernst Göran och Gun-Inger! Ja, jag ville komma bort från snön ett tag så en bild som får oss att tänka tillbaka på sommaren var precis vad doktorn ville att vi skulle ha.