Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Trevlig personal ombord

I höstas åkte jag tåg till och från Stockholm. På resan från Stockholm fanns den troligtvis trevligaste personal jag stött på, varav denna tjej var den absolut trevligaste och vänligaste människa i officiell ställning jag stött på. Hennes trevliga sätt, hennes ordval och sätt att hantera alla oss resenärer borde premieras på nåt vis. Detta är mitt sätt. Hon ställde glatt upp på två foton när jag frågade henne.

Det heter inte konduktör längre, men jag kommer aldrig på den moderna titeln så i brist på annat så får hon vara konduktör, tills vidare.

Inlagt 2014-04-22 11:32 | Läst 2505 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tågvärdinna? :)
Tågmästare är den som har ansvar för tåget.
Det är viktigt att bli trevligt bemött oavsett var. För några månader sedan var jag och min fru på ett matställe i Västerås. Vi tjuvkikade lite på en servitris som tog upp beställning av en barnfamilj. Hon var mycket trevlig mot barnen och tog sig verkligen tid att förklara för barnen vad som stod på matsedeln. Hon var lika trevlig mot oss två så lite extra dricks var hon värd, och så tycker jag att det är viktigt att tala om för vedebörande vad man tycker.
Sten