Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Vråkarna i masten

En tjej tittade upp mot denna mast och frågade vad det var för fåglar som satt i den. Hon tyckte det såg ut som vråkar. En snabb koll med zoomen i min kamera klargjorde saken. Det var människor som arbetade, inte vråkar som hon trodde. Gammal bild från 2010.

Inlagt 2014-05-27 11:45 | Läst 1905 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Mastjobbare är inga veklingar direkt. Själv tyckte jag att en telefonstolpe var mer än nog när jag jobbade som teletekniker, knäna skakade som kastanjetter, och då handlade det bara om 10-15 meter. ;)
-affe
Jag bor nära en kraftledningsstolpe och när de var här och satte upp 3G och 4G sändare så svingade sig gubbarna omkring där uppe, jag fick nästan svindel av att bara se dem. Tuffa killar.