Den kära mossen

Det är inte ofta jag är ute tidigt på morgonen nu  för  tiden. Men i helgen tog jag chansen och  följde med några  fotokompisar  till Knutshöjdsmossen. Jag var nog lite  skeptisk. Skulle det finnas  något att fota där  så  här sent på året. Vi hoppades på  dimma, men det blåste kraftigt på natten och den lyste med  sin frånvaro. Vädret var i alla fall det allra  bästa  för en  fin morgon och medan  dom andra väntade på  soluppgången  vid  sina stativ,la jag mig ner med macroobjektivet och inväntade  soluppgången på mitt vis. Min skeptisism  fick sig en  törn, för visst fanns  där  färger i  den till synes  grå mossan.

Ha en  fin vecka

// Marianne

Inlagt 2016-10-30 19:40 | Läst 2214 ggr. | Permalink
Alldeles underbart vackra bilder. Ställ ut dem! Du är värd det.
Fantastiska bilder, man njuter,
Wow vad fint, ren fröjd att titta!/ Björn T
Många finfina bilder från mossen, de som jag stannade till och tittade en extra gång på var femman, sexan och åttan.
Ja, det här blev ju väldigt vackert! Verkar inte vara nån saknad på motiv där..
Hälsn!
Härliga bilder, Marianne!/Mats
Vackra "Mariannebilder"
Härligt att du kunde hänga med och vara i farten lite !
ing-marie
Mycket vackra bilder du serverar oss. Bara att njuta. Tack.
Ha det gott/Stig
Tack alla,så roligt att ni gillar mina soluppgångsbilder.
Marianne