Bilder och funderingar.

Vad gör man när det är folk överallt och väldigt hårt ljus?

Jag tog en sväng in till stan idag och promerade från Gärdet, utmed Strandvägen, Skeppsholmen, förbi Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken, vidare till Thorildsplan där jag tog T-banan hemåt igen. Speciellt många bilder blev det inte, jag märker att jag inte tycker om att plåta när det är så otroligt mycket folk överallt och ljuset känns alldeles för hårt. Det får bli en sväng framåt kvällen istället.

Igår fastnade jag en stund vid Alviks station beroende på ett riktigt ösregn och kraftiga byar som fick mig att stanna en stund under bron vid Tvärbanans station. Det fick bli lite svartvitt som omväxling.

Vart är alla på väg med sina vagnar av olika slag?

Ja det kan man ju fundera över.....

Hälsar /Claes

Inlagt 2010-05-30 16:43 | Läst 3797 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det verkar ha varit en fin promenad. Strandvägen är ett stråk som jag känner. Synd att du inte fann de rätta motiven. Men gårdagens bilder är bra.
/John-Erik
Svar från SD40T-2 2010-05-30 17:35
Tack John-Erik.
Det var helt enkelt för mycket folk för min smak, men vädret var ju så härligt.
//Claes
Ja, det är svårt att se de intressanta situationerna när det är mycket folk. Och starkt solsken är förödande för bilderna.
Svar från SD40T-2 2010-05-30 20:45
Jag får nog gå upp tidigt och ta siesta mitt på dan istället ;-)
//Claes
Du får träna på vimmelbilder helt enkelt. Typ när folk delar på sig, tittar åt olika håll, eller att någon avviker från resten. Det hårda ljuset är väl knepigare… /Matti
Svar från SD40T-2 2010-05-30 20:47
Jag säger som till Thomas, upp tidigt och siesta mitt på dan är det som gäller så här års......
Fast jag gillar inte att gå upp så tidigt när jag är ledig ;-)
Hälsar /Claes