Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Dagens fundering...

Har det blivit för dyrt att parkera eller ligger parkeringsplatserna på fel ställe?

Ja, det var min fundering när "hunden" & jag var på promenad!

Vad tror du?

//Conny 

Inlagt 2022-08-05 13:39 | Läst 199 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Man kan ju fundera. Den här såg riktigt övergiven ut. Med SMS-betalning och allt. Men med betald parkering dygnet runt måste ju finnas något i närheten, en industri, en idrottsplats eller ett ställe där pendlare samlas vi en busstation el liknande. Gissar att den används men inte vid fototillfället, hälsningar/ Björn
PS Fin bild som ger övergivenhetskänsla!
Dags att ta ner skylten, skulle någon sakna den?
Investerar man i skyltar, betalsystem och bevakning krävs ju att man får till ränta och att hålla investeringarna iordning. Är nog mycket ett ”självspelande piano” och en politisk ambition att minska bilåkandet. Många centralorter inför P-skiva för att få fler kunder till centrumhandeln. Ständig förändring för att balansera ständig förändring. ;-)
/MA
Jag tycker att det är spännande med platser som är skapade för mänsklig verksamhet men som bara innehåller frånvaro. I bilden talar den sneda stolpen med graffiti på den nedersta skylten, den risiga vegetationen och den asfalterade ytans abrupta slut till vänster i bild för bristande underhåll och förfall. Det verkar vara "parkeringsplatsen som Gud glömde".
/Sven
Tack pågar för era funderingar.
//Conny
Hej Conny.
Det ser något övergivet ut.
Jag gillar ditt foto.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från connyM 2022-08-07 13:21
Tackar tackar Erik.
//Conny