Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Ett favorit motiv...

Dagens bild från ett av mina favorit motiv.

Lommabukten med Öresundsbron i vid horisonten, 

// Conny


Inlagt 2021-09-29 07:45 | Läst 395 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Conny.
Jag har tittat på ditt foto flera gånger under dagen och gillar det.
Det är något fascinerande med den böjda väggen här i förgrunden i samspel med den raka bron till höger. Ett litet minus - lutar horisonten lite åt höger - eller är det bara jag ? Eller är det kustlinjen som ger en visuell illusion/villfarelse ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Gokväll Erik
Jag tackar för dina funderingar, alltid lika skoj när någon ägnar en stund åt att verkligen titta. Inte bara bläddra förbi. De bilder som snabbt drar till sej blicken, tappar många gånger snabbt attraktionen. Medan andra kräver en stunds betraktelse innan man ser HELA bilden och innehållet.
...och visst lutar Öresund, det rinner ju ut i Kattegatt 😁
// Conny
Det förstår jag, den bron är vacker, alldeles i sig själv. Därtill havet och horisonten, snyggt! Hälsningar/ Björn
Svar från connyM 2021-09-30 06:05
Tackar tackar
// Conny