Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Fyra dagar på Gotland - ingress

Sitter just nu på färjan från Visby och ser fastlandet närma sej. En timme på havet och närmare fem timmar i bilen, har vi kvar innan vi är hemma igen, efter 4 sköna dagar på Gotland.

Många bilder tagna och jag kommer att "terrorisera" framöver när rå-filerna blivit processade. Men en lite smakbit  bjuder jag på idag.

...bara så ni vet var jag och "hunden" varit.

Vi hittade detta lilla fiskar-kapell oxå i Kovik, neråt Klintehamn.

//Conny 


Inlagt 2022-05-14 10:14 | Läst 239 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Finfin bild med kapellet vid "korumpu"..tänder ljus för omkomna sjöfolk när vi har vägarna förbi..
HaD/Gunte..
Fin rapport! Ser fram mot fler!

Kapellet är tämligen nybyggt, jag tror det kom till för 50 år sen. Det var eldsjälen och konstnären Erik Olsson som låg bakom projektet. Han berättade för mig en belysande detalj, att portöppningen mot havet är lite välvd upptill för att inte konkurrera med horisonten.

(apropå konkurrens så är jag på Gotland och la nyss in en bild som liknar din, men togs på Faludden i går. Fotosidan har ju lite betänketid innan en blogg publiceras så jag har inte sett mitt inlägg än.)