Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Matbords-studion 2.o -- bruksfärdig

Det tog inte många minuter att sätta ihop Matbords-studion 2.o
Just att få till det lätt och enkelt, var också den största anledningen till bygget. Bor man i en lägenhet, så är de ytor man får använda och förvara, sina leksaker i, faktiskt rätt begränsade. Enligt hustrun!

Men förutom ovanstående, så stod stabilitet också på Topp 3 listan. Stabil, så att man kan hänga, fästa och lägga lite "ljusformar" saker. Som pappskivor och liknande.

Första plåtningen blev ett stilleben, med två glasskålar och tillbringare från Bergdala Glasbruks serie med dess fina design, Blå Kant.
Se en kort video om bygget och denna första plåtning,  på min hemsida 
- www.connyM.se -

 // Conny 

PS Denna gång fick "hunden" inte göra själva plåtningen. Utan det blev arbetshästen X-T2 med 56/1,2 som fick ta Bilden. Men kringbilderna överlät jag dock åt människans bästa vän. Och timelapsen till videon fick den kinesiska mobilen fånga.

En blixt upp i taket för allmänbelysning och en med Magmod/Magbeam med en mask, som ger en tunn strimma av ljus

Inget mästerverk - men väl den första bilden i Matbords-studion 2.o 👍😁


Inlagt 2021-03-11 16:07 | Läst 856 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det känns att det har tagit tid att rigga upp hela utrustningen, men resultatet blev ju bra och så väntar vi på fler bilder :-)
Det blev riktigt fint
Tackar tackar mina herrar.
Har ni kollat in videon på min hemsida. Det är mitt första försök med Timelapse. Riktigt kul. Jag använde min mobiltelefon och sedan satte jag ihop Mp4-filerna med bilderna från Fuji-kamerorna i Premier Element. Lite musik fick också sin plats i Premier.
// Conny