Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Mycket betong och glas, men få träd

En uppstickare gör miljön mjukare, bland all betong

När man är nöjd, då vill gärna andra spegla sig i elegansen

Linjer och former, grafiska kompositioner är lätta att få till

// Conny 

PS Fortfarande bilder från Fotografiska Föreningens lördags träff i Hyllie. Samt fortfarande plåtat av mej och bevarat med min X100F (dvs hunden)


Inlagt 2021-04-27 22:43 | Läst 717 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bra bilder, Conny! Motiven erbjuder sig! Träden kommer nog senare efterhand hoppas jag. Mitt barnbarn Klara har flyttat dit för kommunikationens skull. Jag har varit där i förrgår med min analoga Nikon. Jag klarade av bara 20 bilder av 36-rullen. Det var frestande att fotografera i färg i förrgår, när kvällssolen stod lågt. De som kommer att lämna in bilder har nog bara färgbilder, men det ska bli kul att se helheten. Mvh Wolfgang
Riktigt spännande med fina kompositioner o snyggt svv! Hälsn, LO