Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Nu hänger mini-utställningen...

I Fotografiska Föreningens lokal har vi tre olika rum där vi medlemmar får möjlighet att hänga våra fotografiska alster. Du kan se mer på vår hemsida >> https://ffim.se/ha-en-egen-fotoutstallning/

I "Christers rum", som vi kallar det rum som är i anslutning till vårt bibliotek och är möblerat med soffa, fåtölj och bord, är där plats till 7 st A3 stora bilder. 

Så här i början av höstsäsongen är det min tur att hänga. Jag har valt ut sex stycken bilder på olika personer  som jag fotograferat de senaste tre åren. Plus en Selfie, som jag är riktigt nöjd med.

//Conny 

PS De två första bilderna är tagna med Fuji X-T2 och Fujinon 56/1,2 och de övriga med Fuji X100F. Alla bilderna har jag printat med min nya Epson sc-p700 och användt Canson Platine Fiber Rag papper.


Inlagt 2022-08-27 07:46 | Läst 284 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej,
Så trevligt ni har i föreningen.
Tekniken går fram i printing.
Ha det väl
Bob
Svar från connyM 2022-08-27 15:25
Hej Bob,
Du är hjärtligt välkommen och besöka oss och kanske bli medlem 👍
Hör av dej, så kan du väl komma ner i lokalen. Kommer du med tåg, så kan jag hämta vid Malmö C eller Triangelns station.
//Conny
Det ser riktigt bra ut tycker jag. Kul att få möjligheten att ställa ut.