Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Nu skola knoppar brista

I går tog hustrun och jag en härlig promenad i Alnarpsparken. Vädret var precis lagom, varmt i solen och en liten sval bris då och då. Fast hade vi klätt oss lite mer vårligt, dvs ingen vinterjacka, då hade vi nog blivit lite kyliga.

Nu skola knoppar brista

I parken, som ligger strax norr om Malmö, var våren verkligen på gång. Vi åker ofta dit och jag har tagit många många bilder där, varje vår. Man blir så glad när man ser allt spira. En riktig hälsoboost! 

Detta och att första dosen AZ är intryckt i vänster överarms muskel gör att
- just nu mår jag väldigt bra!

Arkivet är som sagt rätt fullt av vårfoto från Alnarpsparken, så att hitta något nytt för "hunden" att föreviga, är en utmaning😁

Men "sniffar" man runt i behaglig takt, så kan man se hur naturen skapat, sin egen inramning och komposition.

//Conny 

PS Det är förbjudet med lösspringande hundar i Alnarpsparken.  Så min X100 aka "hunden",  hängde säkert i sitt koppel, runt min nacke. 


Inlagt 2021-04-20 07:24 | Läst 745 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver