Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Skuggan av mej

Lite funderingar, så här en lördagsmorgon

*

Är en skugga en Selfie?

Är den en del i kompositionen eller stör den?

Råkar den bara komma med eller ska jag jobba mer med att få med den bilden?

// Conny 

PS I de här två fotografierna är skuggorna givetvis, en medveten, del av kompositionen 

.


Inlagt 2021-02-20 08:04 | Läst 1112 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag kan säga för att för min egen del så brukar jag slänga alla bilder där min egen skugga råkar komma med. Kan en skugga kan räknas som en selfie? Både ja och nej skulle jag tro. Det beror helt på hur den är tagen. I din första bild är skuggan direkt störande medan den i den andra istället tillför bilden ett annat djup. I ingen av bilderna uppfattar jag dock skuggan som en selfie om man definierar selfie som en bild som uppvisar igenkänningstecken av dess upphovspersons yttre persona som är otvetydiga.

Hälsningar Jörgen
Jag gillar skuggor, ofta o medvetna på mig själv, kan bli riktigt bra, som dessa! Ha det gott, LO
Skuggor tillför ofta en del i bilden men jag har svårt att slita mig från tandraden i andra bilden. Här blir skuggan kanske ett långbent tandtroll :)
HaD/Gunte..