Att se och fånga det som finns framför mej, att fästa detta på film eller sensor, på ett sätt som tilltalar mitt öga! Det är vad min fotografi går ut på!

Ut mot känt vatten & fotoklubben

Idag så skall jag ägna dagen åt Fotografiska Föreningen i Malmö (www.ffim.se). Där jag är webbredaktör och tillsammans med Niklas, ansvarig för vår hemsida. Vi två håller oxå i vår tävling Månadens Bild och nu skall februari omgången redovisas och Mars-bilderna presenteras på hemsidan. Ett antal timmars jobb.

Sen i höstas så har våra Måndagsträffar, sänts digitalt via Youtube till våra medlemmar. Måndagsträffarna är stommen i våra aktiviteter i föreningen. Dessa träffar som vi har i vår lokal, fick vi  tyvärr ställa in för snart ett år sedan pga Coronan.
Till kommande måndagssändning, har Niklas och jag, varit hemma hos vinnaren av föreningens titel Årets Fotograf Claes Jonsson.
Denna nästan timms långa intervju och bildvisning, skall redigeras nu

.

Niklas, Claes och jag med portabel "studio"

Det är kul jobb,  men det tar tid. Så idag blir det lite bilder här i bloggen, på bryggor eller kanske snarare före detta bryggor. Bryggor som behöver lite arbete, för att nå ut på känt vatten. Precis som jobbet med hemsidan 😁 

// Conny 

PS Alla bilder givetvis tagna med den trogna "hunden" längs Lommabukten, med sina många små fotografiska smultronställen, som detta strax norr om Habo Ljung.

 


 

Inlagt 2021-02-25 08:06 | Läst 1348 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det blev snygga motiv med "hunden" Fuji! Men det går inte utan "mat" utan äter ström(ming). Utan Dig och Niklas hade det inte blivit en bra och aktuell webbsida för klubben. Mvh Wolfgang
här går det att släppa blicken fri
dina foton lyckas förmedla det
härlig känsla av doft och ljud
/inger
Mycket snyggt fångat och bra i svartvitt. Jag gillar alla, men det är ett extra skönt "sug" i första bilden genom perspektivet.
Hälsningar, Bjarne
2021-02-26 07:26   Göran
Trevliga bilder!