Det gamla stenbrottet.

Jag minns ju förr när jag bodde i området. Vi var vid stenbrottet nästan varje vecka. Vi gick med hundarna, vi grillade, badade och kom hit med vänner för att umgås. Det här gamla stenbrottet var ju en idyll! Jag tyckte alltid att det var ganska fantastiskt att komma hit. Sen flyttade vi och det blev allt mer sällan vi åkte dit. Idag besökte jag stenbrottet för att se om det var som jag mindes att det var för 15 år sedan. Nä, här hade ungdomarna tagit över. Det var klotter överallt och på bänkar och bord hade det eldats på. Vad synd att det blir såhär, varför? Några bilder tog jag i alla fall på grottmålningarna som hade skapats för eftervärlden. 

   

   

 

Ja, lite annorlunda ändå. Men jag gillade stenbrottet bättre som det var förr. 

/Tobias

Inlagt 2022-05-19 20:24 | Läst 270 ggr. | Permalink
Oj förstår..det är inte i rätt miljö annars gillar jag snygg graffiti ART men...inte som här. Sådant är inte ungdomars grej att ta in just nu
/N
Svar från atlasen 2022-05-20 22:19
Jag vet, känner likadant som du. Kan det ha med dålig uppfostran att göra?

/Tobias
Håller med fastän dina bilder är jättefina. Jag är inte allergisk mot graffiti generellt men ute i naturen passar det inte, hälsningar/ Björn
Svar från atlasen 2022-05-20 22:21
Nä, det är trist att se... Vi är för gamla för att uppskatta. Men frågan är om jag ens hade uppskattat hur ung jag än var?

/Tobias
Inget vidare, får man väl säga.... Är det vid Billebjer? Eller möjligen Knivsåsen?

Flyttade från Lund för 40 år sen, men de två platserna besökte jag ofta innan dess.
Svar från atlasen 2022-05-20 22:22
Hm, Billebjer? Det har jag aldrig hör talas om. Kan vara värt ett besök till sommaren kanske ? Precis som du säger, detta är i Dalby Stenbrott.

/Tobias
Jag förstår vad du menar. Graffitin hör verkligen inte hemma i naturen.

Hälsningar Jörgen
Svar från atlasen 2022-05-20 22:23
Håller med, ha en trevlig kväll.

/Tobias