Ett säkert vårtecken...

Ett vårtecken så gott som något är att alla sociala medier översvämmas med bilder på rapsfält så här års. Då vet man att nu är det vår och sommaren står för dörren. Igår på lunchen så tog jag med min madalåda och drog iväg. Alltså ibland behöver man andas lite, komma ifrån, jag pallade inte sitta i lunchrummet och lyssna på de som alltid låter. Det är alltid samma figurer som låter och skrävlar i ett lunchrum. Hur som helst, jag tog bilen och körde 5 minuter utanför stan och hamnade mitt i de skånska rapsfälten. Ett perfekt ställe att parkera bilen på också hittade jag. Jag satt där i bakluckan i min bil och åt min medhavda smörgås med falukorv på. Åt, drack och andades in doften från den gula rapsen. Då ville jag att tiden skulle stanna lite, så att jag fick lite mer tid att bara sitta där. 

Sen tog fram kameran som jag såklart hade med mig, jag gick en liten bit från bilen och knäppte några bilder. 

Så var min version av årets obligatoriska rapsbild tagen. Vad kommer sen? Första grillbilden, badbilden eller första dagen på semesterbilden?

/Tobias

Inlagt 2022-05-11 17:24 | Läst 202 ggr. | Permalink
Härligt å visst är det vår men hos mig är det rybs. Den är typ lika men lite tåligare och har ibte börjat blomma än
/,N
Sven Blomquist 2022-05-11 19:46
Raps växer till vänster och rybs till höger av vägen.
Rätt beslut, lugn och ro, frisk luft och en bra bild med dig hem och hit.