Nytt är nytt.

Vad man önskar och vad man får är vitt skilda saker. Jag har för ett halvår sedan fått ett nytt jobb. Det nya jobbet trivs jag utmärkt med, det är kul, lärorikt och helt annorlunda mot mitt förra. Det gamla jobbet jag hade var jag så bekväm i, jag hade tid att gå ut på lunchen och fotografera. Det var mitt i city i Malmö och jag fotograferade nära tågstationen där det var massor av folk i rörelse och jag tyckte att det var så kul att fota "streetphoto". Nu hinner jag inte fota på lunchen längre, det ena jobbet avlöser det andra och det är så otroligt intensivt nu. Jag önskade mig ett nytt jobb, det fick jag. Jag önskar också att jag kunde fotografera mer. Men det blir bara mindre o mindre. Jag har ändå inte gett upp, jag tar allt som oftast med kameran till jobbet. För man vet ju inte, det kanske blir en lugn dag så att man hinner gå en runda på lunchen. Det har inte hänt ännu. 

Men idag sa min chef något kul. "Imorgon när du ska besöka den nya fastigheten, då kan du väl ta lite foton där, det hade varit kul att se?" Ah, fotografera på arbetstid! Najs, han sa inget om hur lång tid jag skulle lägga på detta besöket heller. Jag tar med hela utrustningen och en fika, här ska det fotograferas. 

Jag tänker ofta att jag ska fotografera till helgen, tyvärr avlöser den ena stormen den andra och det tycks nästan regna alltid nu. Tycker att jag kan se katten sitta där och skaka på huvudet när han tittar ut. 

/Tobbe

Inlagt 2022-02-21 17:50 | Läst 329 ggr. | Permalink
Gillar bilden, har haft många katter så det känns välbekant..att ha ett kul jobb är jag dock obekant med :)
HaD/Gunte..