Thor, när det mesta stämmer

En sån där vanlig söndagskväll med typiskt soffhäng. Var o en till sitt, teven är igång, någon slötittar på något nyhetsprogram. Thor kollar på sin mobil, han skrattar åt någon rolig film på TikTok . Jag pillar med min kamera, läser på, funderar och ställer in någon ny simulering. Det har varit molnigt hela dagen, men nu på kvällskvisten sprack det upp och solen gav ett perfekt "golden hour". Denna inställning kunde bli intressant tänkte jag och bara vände mig om till Thor och lyfte upp kameran, Thor, titta hit sa jag. Så tryckte jag av en serie foton som blev smått fantastiska. När det mesta stämmer, ljuset, humöret, simuleringen, kameran, modellen, frisyren och ett spontant litet leende. Såklart, det är min påg och jag är lite partisk kan man ana. Men jag vet också att det inte är lätt att ta en bra bild på honom. Sen var det extra kul när det gick så snabbt, det var ju tänkt som bara en provbil med den nya filmsimuleringen. 

Läggdags.

/Tobias

Inlagt 2022-05-22 22:26 | Läst 184 ggr. | Permalink
Hej Tobias.
Hvilket dejligt portræt foto af en frisk dreng.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Hvilken simulering har du anvendt ?
Svar från atlasen 2022-05-23 21:52
Hej Erik.
Tack för din kommentar. Här använde jag simulering Lomo 800.
Erik Madsen 2022-05-23 22:12
Takker.
//ERIK//