Allt möjligt.

Äntligen lite snö

Har åkt från Stockholm och är uppe i Norrland. Här befinner jag mig strax utanför Kalvträsk i västerbotten och vi fångar ett kvällsfoto bakom bilen i det härliga snöiga landskapet.

.

Riktig vinter!

.

Inlagt 2019-12-27 20:46 | Läst 824 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Riktigt fin bild! 'Disneylandskap'.. då menar jag det som ett nästan overkligt och fantastiskt vinterlandskap! Med ett härligt ljus dessutom, och tydliga stjärnor.. inte illa!
Hälsn!
Svar från sears 2019-12-28 05:16
Ja den blev häftig bilden tycker jag. Hade stativ och 25 sekunder slutartid och stod en bit från bilen. Bakljusen och bilens framlysen läckte in rejält i kameran vilket blev en häftig effekt.
Ja det är verkligen kolsvart ute i vildmarken här uppe.
Tack Jan!

MvH
Johnny
Spännande med vinter. Kul bild men jag hade nog föredragit utan bakljusens röda ljus
Svar från sears 2019-12-28 05:18
Det blev en häftig bild tycker jag. Hade stativ och 25 sekunder slutartid och stod en bit från bilen för att fota den kraftfulla stjärnhimlen. Bakljusen och bilens framlysen läckte in rejält i kameran vilket blev en häftig och annorlunda effekt.
Tack Peter!

MvH
Johnny
Oj så fint det ser ut! Du har fått en fantastiskt vacker stjärnhimmel och ändå ett bra landskapsljus, välgjort och fint helt enkelt.Vi har några mm snö i Korsheden men inte på långa vägar så här vackert, god fortsättning Johnny!/ Björn
Svar från sears 2019-12-28 05:20
Det blev en häftig bild tycker jag. Hade stativ och 25 sekunder slutartid och stod en bit från bilen för att fota den kraftfulla stjärnhimlen. Bakljusen och bilens framlysen läckte in rejält i kameran vilket blev en häftig och annorlunda effekt. Det är verkligen kolsvart här ute i vildmarken med den kraftigaste stjärnhimlen vi sett på länge.
Tack Björn!

MvH
Johnny