Allt möjligt.

En tur till skogsgläntan

Har varit förbi och pysslat om min skogsmatning igen. Fler nya gäster har börjat dyka upp vilket är trevligt. Det verkar också ha lockat till några större djur som tömt hela mitt matförråd som jag har på plats :( Mer om det i annat inlägg.

Några bilder blev så klart också fångade.

.

Nötväcka.

.

Ekorre.

.

Talgoxe.

.

Tofsmes.

.

Inlagt 2019-10-06 09:39 | Läst 755 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Mysigt med lite 'skogsnära' fåglar! Tofsmesar ser jag aldrig i mitt närområde, då får man åka utanför stan.. Det blir nog någon sådan tur framöver ihop med lite koll efter Trattkantareller.. gärna efter en frostig natt! Kan det vara möss som varit framme i ditt förråd..
Hälsn!
Svar från sears 2019-10-07 08:11
Tofsmesarna är jag lite bortskämd med då jag har räknat till hela 5st som kommer och äter och bråkar med varandra. En 10kg säck tömdes från en dag till en annan. Det kommer ett blogg inlägg om det. Tack så mycket Jan!

MvH
Johnny
Snyggt, fint med ljuscirklarna i bakgrunden på några bilder. En ekorre är ju aldrig fel
Svar från sears 2019-10-07 08:12
Ekorre är trevligt. Har några bilder på den när den nyfiket kryper fram till mig. Vi kommer nog bli bästa polare under vintern, så länge jag kommer hasselnötter dvs :)
Tack Peter!

MvH
Jonhny
Wow, den där ekorrbilden, med det ljuset, det måste bli en tumme upp! 👍
Svar från sears 2019-10-07 08:13
Ljuset var fantastisk med solens strålar som bröt igenom trädverken. Jag tycker själv den blev väldigt bra. Ses bäst förstorad så klart.
Tack så mycket Ragnar!

MvH
Johnny
Jättefina bilder :) det ser så trevligt ut och åter igen bra jobbat med både foto och matning :)
Svar från sears 2019-10-07 08:15
Tack så mycket Joakim! Hoppas det smittas av lite till någon.

MvH
Johnny
Mysig bildserie, ger nå´n slags hemtrevnadskänsla :-) Hälsningar/ Björn T
Svar från sears 2019-10-07 08:16
Visst ser det lite småmysigt ut. Jag får också den känslan när jag sitter där med min kaffe.
Tack Björn!

MvH
Johnny
Tofsmes, det tar sej vid skogsmatningen. Ekorren är också väldigt fin i ljusglimten. VI har hängt ut en automat på tomten och den drar mängder med småfåglar just nu. Mat och sedan badar de som aldrig förr.
Hälsningar Lena
Svar från sears 2019-10-08 07:50
Ja det fylls på hela tiden. Undrar hur djungeltrumman når fram som till alla gäster.
Bad är nog en väldigt uppskattad grej kan jag tänka mig. Kul!
Tack Lena!

MvH
Johnny