Allt möjligt.

November fåglar

Det märks att mycket fåglar dragit söderut. Inte samma aktivitet längre kring skogar och sjöar. Det har varit skönt med helg. Inte mycket ljus kvar på veckodagarna för att göra någon tur ut i naturen efter jobbet. Så när helgen kom så var det med glädje jag steg upp tidigt och begav mig ut en sväng.

Några fåglar och en ekorre fastnade på bild.

.

En nötväcka i sin klassiska pose.

.

En grönfink.

.

En blåmes.

.

En ekorre i sin tilltagande vinterskrud.

.

Inlagt 2017-11-12 17:02 | Läst 799 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fina färger och vacker miljö du fångat fåglarna och ekorren i. Blåmesen är oerhört vacker fast den är så vanlig. Det blir mörkt tidigt och det är bara helgerna som funkar för mej också, om jag inte tar en lunchpromenad. Jag har en skogsmatning på campus men det är nästan alltid skugga där.
Hälsningar Lena
Svar från sears   2017-11-13 12:08
Tack Lena! Ja än finns det lite färg fläckvis att ha som bakgrund. Blåmesen är helt klart underskattad.
Vi får hoppas på fina helger istället.

MvH
Johnny
Verkligen fina djurbilder! Och vackra färger trots att vi redan är i november. Ekorrebilden tycker jag du har lyckats extra bra med. Roligt att få se dem. :) //mvh Lisa
Svar från sears   2017-11-13 12:12
Tack Lisa! Ja man blir nästan förvånad när man går in i skogen att det finns färger. Framför allt när temperaturen ligger kring 0c. Snart kommer nog snön och gömmer alla färger. Fast fina vinterlandskap är inte helt fel heller.

Ekorre är en favorit faktiskt. Jag har alltid med en påse nötter som jag försöker mata ekorrarna med men än så länge är de alldeles för rädda av sig. Dock är alltid nötterna borta när jag kommer tillbaks :)

MvH
Johnny
Kvalitetsbilder!
Svar från sears   2017-11-13 12:13
Tack så mycket Stefan! Kul att du uppskattar dem.

MvH
Johnny