Allt möjligt.

Nu förstår jag...

...varför min fågelmat tar slut så snabbt.

.

(Fotad genom glasruta).

Inlagt 2018-02-02 15:54 | Läst 377 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

He he, ja dom är både viga och listiga.. Trevliga djur tycker jag!
Hälsn!
Svar från sears   2018-02-02 17:33
Ja de är för roliga! Jag har faktiskt 4st i min matning. Har en separat låda med jordnötter åt dem men av någon anledning tycker de att solrosfrön är godare. Jag tänkte om jag hänger rören lite längre ut från trädet så får småfåglarna vara ifred men tji fick jag :)

MvH
Johnny
Ha, det kan gå fort när Kurre är i farten.
Det spelar nog ingen roll hur man sätter fågelmaten, dom är listiga och söker alltid vägar för att nå den. På gott och ont har jag ingen vid min matning nu. Men ser en i stora tallen på tomten ibland men den har inte riktigt hittat ända fram.
ing-marie
Svar från sears   2018-02-03 08:26
Ja de är verkligen listiga. Underhållande att titta på.

MvH
Johnny
Smart Korre! Kul bild!

Hälsar
Eva
Svar från sears   2018-02-03 08:27
Japp mycket listig. Tack!

MvH
Johnny
Just det. Smarta ekorrar. Man måste vara hemma i dagsljus en dag och bevaka deras taktik. Sedan kan man välja om man ska mata kurre vid sidan av eller bara låta dem hållas. Kul bild.
Hälsningar Lena
Svar från sears   2018-02-03 08:30
Ja de är mycket listiga. De brukar ibland sitta vid min nötbehållare som är tänkt för dem, men för det mesta käkar de frön. Tack!

MvH
Johnny