Allt möjligt.

Sydamerika

Några bilder från landet Costa Rica. Landet med en enorm mångfald och artrikedom. Gillar man djur och natur så är det en väldigt spännande plats att vara på. Trevliga minnen och bilder dyker upp när jag går igenom mitt bildarkiv från en tidigare resa dit.

Bilderna får tala.

.

.

.

.

.

.

.

Inlagt 2019-10-31 07:29 | Läst 665 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Costa Rica finns på min önskelista och jag blir än mer sugen när jag ser dina bilder. Kul med kolibrin som accepterar ett finger att sitta på.
Hälsningar Lena
Svar från sears 2019-11-01 08:14
Ja den lilla kolibrin uppskattade nog att den kunde få vila lite.
Tack så mycket Lena!

MvH
Johnny
Vackra, trevliga Costa Rica var en angenäm upplevelse.
Fina bilder har du därifrån.
Hur lyckades du få kolibrin att sitta på fingret (eller den som hade den på fingret) jag tyckte de var så skygga och mest bara flaxade iväg.
Svar från sears 2019-11-01 08:16
Det var en turist på ett ställe vi var på som testade att hålla ut fingret och till slut landade en kolibri. Kanske den var lite trött.
Tack Margareta!

MvH
Johnny
Mycket snyggt, kolibrin var ju fin, så skulle alla fåglar vara att man kunde handhållna dem och fotografera med ett makro. Apan med ungen var ändå den som tilltalade mest
Svar från sears 2019-11-01 08:17
Ja det vore bra :) Håller på att testa på mina småfåglar vid min skogsglänta men ingen större framgång ännu. Tack Peter!

MvH
Johnny
Fastnar för fladdermusen, en snygg liten krabat.
Svar från sears 2019-11-01 08:18
Finns mycket skojiga djur där borta.
Tack Stefan!

MvH
Johnny