Allt möjligt.

Trevligt sällskap på morgonen

Stod och väntade på en uggla i morse men den syntes inte till. Fick i stället sällskap av denna dam ett litet tag. Lugnt och stilla dök hon upp och stannade till en kort stund. Ett fint möte som värmde i den kalla morgonluften.

.

.

.

Inlagt 2020-05-21 08:33 | Läst 308 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fru älgko är inte så pjåkigt :)

Vackert fotografi :)
Svar från sears 2020-05-22 19:31
Nej precis. Riktigt kul.
Tack Joakim!

MvH
Johnny
Så fint, längesedan jag såg en älg
Svar från sears 2020-05-22 19:31
Ja samma här det var ett tag sedan.
Tack Peter!

MvH
Johnny
Roligt, håller med Peter, det var längesen jag såg älg Hälsningar/ Björn
Svar från sears 2020-05-22 19:32
Ja det var lika för mig. Ett bra tag sedan jag såg en.
Tack Björn!

MvH
Johnny
Det där var ju riktigt fint sällskap och som du säger så ser det lugnt och fridfullt ut. Jättefina bilder på älgen, grattis!
Hälsningar Lena
Svar från sears 2020-05-22 19:33
Ja det var riktigt kul och jag blev förvånad. Länge sedan jag såg en älg.
Tack Lena!

MvH
Johnny
Fina bilder av älgkon! I mina trakter ser jag ytterst sällan älg, tyvärr. Förr var det mycket gott om dem, men vargstammen har gått hårt åt dem. Nu sägs det att man ser en ljusning och att det finns fler älg igen. Kanske har de lärt sig att försvara sig precis som man sett hos älg i Canada. Hoppas på det! Ha en fin dag!
Svar från sears 2020-05-22 19:35
Ja det är länge sedan jag också såg en älg. Så detta var extra kul.
Ja det var nytt om det där med Canada. Ja vi får se.
Tack Yvonne!

MvH
Johnny