Allt möjligt.

VIP - very important person

Ett celebert besök resulterade i fullt pådrag på jobbet. Jag passade på att ta min kamera och gå ut från kontoret ner till en av de närliggande banorna för att se om det gick att fånga några bilder på det hela. Det är år 2016 och Amerikas vice president Joe Biden har precis varit på statsbesök och ska nu lämna Sverige.

Några bilder blev fångade.

.

Jag känner mig väldigt utstirrad när jag står vid en av startbanorna med mitt nyinköpta stora långa teleobjektiv på kameran. Jag lovar, det är inte en bazooka!

.

En del av polisstyrkan på plats redo för insats.

.

Så kommer han till slut i sin bepansrade bil med smeknamnet " The Beast".

.

För att kort därpå flyga iväg i planet Airforce two.

.

Inlagt 2019-08-14 08:31 | Läst 303 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Råkade landa ungefär samtidigt som airforce one på Prestwick, under nedfärden såg jag poliser utströdda vid buskagen runt flygplatsen, och vid terminalen fanns men in black utströdda, en parodisk upplevelse, som en dålig film.
Svar från sears   2019-08-14 15:41
Där ser man. Hoppas du fick några roliga bilder.
Ha det bra.

MvH
Johnny
Första bilden var ju tuff, spanar han på dig kanske? :)
Svar från sears   2019-08-15 08:20
Ja de flög längs med banan och gjorde ett stopp vid mig så nog kollar de in mig alltid. De såg nog till slut att det var en kamera jag höll i och inte något vapen :)
Tack Joakim!

MvH
Johnny
Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer