Fotografering är för mig inte ett jobb utan en livsstil!

Min dag på fotomässan

Mässan var en fullträff!

Jag tog bilen in till Götet med ett par trevliga fotovänner. Eftersom man har miljöbil så parkerar man gratis i hela innerstan. Ja som sagt parkeringsproblemet blev till ett nöje då det redan fanns en plats på en tvärgata bara ett kvarter från mässan..

När vi kom till Entrèn till mässan vid 09:45 var det bara att plocka fram friplåtarna jag hade i innefickan på jackan och glatt glida in på mässan och vänta i ett par sköna fortöljer vi fann i entrèn tills mässan öppnade.

När mässan väl hade öppnat så gled vi smidigt ner i Nikon`s VIP lounge och fick en genomgång på D3x èn. Tack Nikon för detta!

När vi kände oss mätta på Nikon (vilket man aldrig blir) så fortsatte vi vår resa genom mässhallen. Lugnt och fint gled vi fram mellan montrarna och förkovrade oss bland alla nyheter.

Stannade en liten stund i Fotosidan`s Monter för en kopp kaffe av bästa kvalitè, tack Fotosidan för detta!

Klockan är nu cirka 12:00 och det är ganska så lugnt i mässhallen. Någon säger att kön in är ringlande lång för att komma in till mässan, inget vi märker av....

Vi drar oss snabbt mot Scandinavian`s monter för att göra ett par fynd, och mycket riktig där finner man en hel del kul saker för en billig penning :-)

Tittar på bildutställningen som tidningen GP visar, mycket fina bilder. Efter det så får man lite mersmak på bilder och går med raska steg mot den stora bildutstllningen som är i andra ändan av lokalen. Väl där så mots vi av helt underbara bilder av fotografen Tim Flach, oj vad han är duktig!

När vi blivit bländade av alla fina bilder så beslutar vi oss för att ta en sväng till och kolla lite prylar. Men oj vad trångt det har blivit i mässhallen. Nu känns det faktiskt lite svettigt och trångt.... men men vi tar oss ett varv till och gör ett par fynd :-)

Kort och gott så tycker jag att detta är en mycket väl genomförd mässa som har givit en hel del. Man längtar redan till nästa år och en ny fantastisk mässa i Göteborg.

Tack alla som var delaktiga i denna mässa och gjorde det genomförbart, ett fint jobb!

Mvh. Mattias Bucht
*
*
*
*
*

Inlagt 2009-02-22 10:43 | Läst 1515 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Kul att få läsa om din mässdag.
/Eva-Lena
Din upplevelse av fotomässan blev lite annorlunda än min. Med miljövidrig bil och utan VIP-biljetter försvann en del tid till parkeringsletande och köande. Men det var visst ännu värre under lördagen...
Kanske bör utställningen inte ligga samtidigt som Horse-show av logistiska skäl. Särskilt om man vill gå på båda!
Tycker ändå att det var trevligt och ombonat och bara utställningen var värt allt. Den var riktigt, riktigt bra tycker jag!
Trevligt att läsa om din upplevelse (glidar-VIPare ;-)).
Fin bild på Agnetha och hennes bild.
Allt gott! /Susanne