Fotografering är för mig inte ett jobb utan en livsstil!

Ny ryggsäck!

Har länge letat efter en ryggsäck som är mycket "liten", men som rymmer "mycket" prylar... Är övertygad att denna rygga fyller MINA behov!

Väskan är vattentät i det nedre facket där dom viktigaste prylarna ligger i säkert förvar, den är också mycket behaglig att bära på ryggen. I det övre facket finns det gott om utrymme för diverse annat som termos, matsäck och ett extra ombyte.

Ett litet plus kan ju vara att den har en inbyggd vattenbehållare som har en slang som man leder ut från säcken och lättare kan släcka törsten när man blir lite torr i strupen på den långa fotovandringen...

 

Inlagt 2010-08-26 01:58 | Läst 950 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Vilket märke och storlek?
/anders
Ser ut som en DryZone Rover
/ Jan
Jag köpte nyligen en sådan här http://fwd4.me/avj Den har MASSOR med fack och fickor. Två stora fack, två små fack och sedan fickor i dessa.
Den är verkligen av hög kvalitet, vilket garanteras av att den är tillverkad av Mil-Tec. http://www.sturm-miltec.de Den finns i många färger http://fwd4.me/avk
Inte minst uppskattar jag att den har kompressionsremmar på sidorna så den kan dras ihop när den inte är full. Då slipper man att allt man har i säcken ligger på botten i en hög.
Jag tycker den är så jävla fin att jag inte ens kommit mig för att börja använda den ännu. Jag bara njuter av kvalitetskänslan än så länge.