Ständig utveckling

Sökandet efter samspelet mellan ljus och skugga. Ständigt utvecklande.

Uppdrag slutfört

då har det gått en månad sedan dragningen av Aprils uppdrag, skapa tilt-shift foton. Detta var en teknik som tidigare tilltalade mig och något jag satte upp på listan för att få tillfälle att gå tillbaka till det, men framförallt för att få öva mig på photoshop. 

Måste i ärlighetens namn medge att april inte har varit en särskilt bra fotomånad för mig. Har efter en tids föräldraledighet börjat jobba igen, och det har helt klart dominerat de senaste veckorna. Dessutom så är jag just nu inte särskilt intresserad av de typiska tilt-shift grundfotona, alltså sådana foton som gör sig bra med tilt-shift teknik. Jag har försökt använda tekniken på vanliga landskapsfoton, men tycker inte riktigt jag får till det. Nedan exempel är väl det jag klassar som typiska tilt-shift foton. Kommer helt klart fortsätta försöka att använda tekniken i mitt fortsatta fotande. Jag har den senaste tiden sett ett par goda exempel på där den här tekniken används på kanske lite oanade ställen. Vill också, men är inte där just nu….

I väntan på bussen

Downtown Toytown

Får på bete

Då har vi kommit in i en ny månad och det är dags för ett nytt uppdrag. Den här gången blir det kyrkor/slott. Här har jag redan ett par idéer som jag vill testa. Dessutom så kanske jag kan hinna med en session till eller från jobbet. Gäller att planera!

Postat 2014-05-06 23:45 | Läst 1479 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera