Fotografering hellre än bra

Getinghonung 200/Paradis för den som gillar rost

Jag har enligt min fotovän Malin förkärlek för att fota rostiga saker. Jag är böjd att hålla med henne. När vi är ute på fotografering tillsammans håller hon utkik efter rost. Sen slår hon larm när det är rost på gång, och jag kommer naturligtvis stormande med kameran i högsta hugg när hon larmar om rost.

Nu tror jag att jag varit på det optimala stället för rost, Bilkyrkogården i Kyrkömosse. Eller är det någon som vet om något ännu bättre?


Inlagt 2017-03-26 09:04 | Läst 1239 ggr. | Permalink

"Hej Ulla. Jag har läst om platsen, men har aldrig ens varit där. Det är mycket fotogene ämnen och du har fångat det mycket bra. På grund av miljöbestämmelser kan sådana saker inte längre förekommer här i DK. Där kommer man att bli tvungen att städa upp efter sig. Vi har haft sådana skrotupplag . Bästa hälsningar från Erik/DK."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har aldrig varit där men sett att många fotografer dras till det stället.
Rost gör sig betydligt bättre på bild än ute i naturen, det är sant och det visar även du.
Svar från ULLABERT 2017-03-26 19:44
Rost är nog mest till skada i naturen. Men rost påminner mig om att allt är förgängligt, vilket jag tror många glömmer i vår stressade tid.
/Ulla
Hej Ulla.
Jag har läst om platsen, men har aldrig ens varit där. Det är mycket fotogene ämnen och du har fångat det mycket bra.
På grund av miljöbestämmelser kan sådana saker inte längre förekommer här i DK. Där kommer man att bli tvungen att städa upp efter sig. Vi har haft sådana skrotupplag .
Bästa hälsningar från Erik/DK.
Svar från ULLABERT 2017-03-26 19:41
Jag tror att vi också har bestämmelser numer så detta inte får ske. Nu får man väl mest se det som ett kulturreservat. Men det är värt ett besök att rofyllt få vandra bland de gamla karosserna.
/ulla