Fotografering hellre än bra

Getinghonung 371/Dyrt kaffe

För ett par år sen var jag på väg hem från Kina. På väg hem från Beijing blev det en mellanlandning i Guang zhou. Jag var galet kaffesugen, fanns bara kaffe i huvudet. In på närmaste kaffehak. Beställde kaffe och jag ville ju gärna ha en kaka också. Men tyvärr ingen kaka fanns. Med facit i hand var det tur att det inte fanns kaka. Fick mitt kaffe och fick se vad jag skulle betala 110 kr, för en vanlig kopp kaffe! Jag vågar knappt tänka på vad en kaka skulle ha kostat. Men kaffet var jättegott. Osäker på om jag skulle kostat på mig den koppen kaffe om jag kollat priset innan.

Men nu har jag förra helgen drucket ännu dyrare kaffe. Och det var bara en glöggmugg full med kaffe. Jag var på fotoutställning och blev galet kaffesugen. En vän ringde sin man och bad honom komma med en termos kaffe. Men på sin biltur med kaffeleveransen till oss  ringde min vän till honom. Han svarade och polisen såg honom prata i mobilen. Det blev dyrt, mycket dyrt, 1500 kr. Så den glöggmuggen med kaffe blev dyrare än den i Kina. Men gott var det.

Inlagt 2018-11-17 07:51 | Läst 944 ggr. | Permalink

"Vilken rolig trädgårdskonst! Ja du, till den kostnaden ska man nog njuta av kaffet, fast chauffören får nog stå sitt kast som svarade i telefon bakom ratten. :)"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken rolig trädgårdskonst! Ja du, till den kostnaden ska man nog njuta av kaffet, fast chauffören får nog stå sitt kast som svarade i telefon bakom ratten. :)
Svar från ULLABERT 2018-11-20 16:18
Tror min vän fick dåligt samvete för det var hon som ringde honom. Och då fick jag också dåligt samvete. Lite katten på råttan osv.

/Ulla