Fotografering hellre än bra

Getinghonung 430/Gråmysigt

Jag har lärt mig ett nytt ord, gråmysigt. Förr kunde jag säga "Hur har du det i det gråa trista vädret"? Nu säger jag "Hur har du det i gråmyset"? Jag blir i alla fall lite lättare i sinnet av gråmys.

Igår kväll låg dimman tjock så då försökte jag ta lite bilder i det gråmysiga vädret. Om man nu ska klaga hade det varit bra om dimman legat kvar i dag. Får hoppas på fler gråmysiga dagar.

Inlagt 2020-11-15 08:50 | Läst 826 ggr. | Permalink

"Bilden beskriver gråmys på ett fint sätt tycker jag. Samtidigt förstår jag Syntax syn på läget. Han skulle behöva några mysstunder här i Småland för att förstå...:<)"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
OK, jag förstår att man grabbar tag när någon håller fram tröstnappen - men gråtrist var det förr och gråtrist är det nu.
Den här sortens oblyga försök av en TV-meterolog att ändra verkligheten påminner lite om George Orwell: "olycka är lycka, fattigdom är välstånd, osäkerhet är trygghet, krig är fred..." och så vidare.
Annars en bra bild på just - novembertristess.
Svar från ULLABERT 2020-11-16 07:01
Två sidor av samma sak.
/Ulla
Bilden beskriver gråmys på ett fint sätt tycker jag. Samtidigt förstår jag Syntax syn på läget. Han skulle behöva några mysstunder här i Småland för att förstå...:<)
Svar från ULLABERT 2020-11-16 06:59
Man får göra så gott man kan för att pigga upp sig.
Ha en bra måndag
/Ulla
Tycker det blev en häftig bild där Hälsningar/ Björn
Svar från ULLABERT 2020-11-16 06:47
Tackar.
/Ulla
Gråmysigt, kan duga ibland..
Mvh/Gunte..
Svar från ULLABERT 2020-11-16 07:02
Absolut bra i brist på annat.
Ulla