---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Györffy Foto.se | Fine art printstudio | Premium | Moderskeppet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur fungerar Skylum Luminar?

Under Fotomässan för några veckor sedan pratade jag med en hel del av er angående Adobe och deras prissättningsmodell. Många är lite småbesvikna och tycker att det blir dyrt över tid eftersom man betalar per månad.

Ett superbra alternativ och som jag också rekommenderade är Skylum Luminar. I dagens avsnitt visar jag hur det fungerar.

Att redigera bilder i Luminar är superkul och lite udda till en början. Det känns lite ovant och det här med att skapa fler lager eller enbart jobba med ett är något man får känna sig för kring hur man bäst hanterar.

Är du nyfiken på att testa Luminar så ladda ner det via denna länk. Det är en affiliate-länk vilket gör att om du köper programmet så får jag en liten andel av det vilket jag såklart är tacksam för.

Är du inte redan premiummedlem så gå med. Det är gratis att testa i 7 dagar och du får ta del av en hel del superbra premiumvideos. Bl.a. då så kommer ett om Luminar inom kort.

Inlagt 2018-04-03 13:55 | Läst 10763 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Använder Luminar en del sedan en tid, tycker att det liksom många av Macphun's/Skylum's grejor är strålande till mycket. Väntar med spänning på biblioteksfunktionen. :)
Svar från pgy   2018-04-05 06:32
Super!

Ja, det ska bli kul när den kommer!
Alf Johansson   2018-04-06 18:35
Om du kör mac, har du testat Tonality? Suverän för konverteringar tycker jag, körde mycket Silver EFEX förut men har nästan helt gått över till Tonality.
Jag undrar om det kommer någon biblioteksfunktion, och eventuellt när ?
Svar från pgy   2018-10-09 19:23
Ja, det undrar jag med... Vet tyvärr inte.