---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Györffy Foto.se | Fine art printstudio | Premium | Moderskeppet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mavic Pro & Mavic 2 Pro i hårda vindar

Flyga drönare i hårda vindar? Låter lite läskigt kanske? Lite som att köra bil när det är glashalt... Nja, faktum är att det är enklare att flyga i hårda vindar än vad man kan tro. Dagens drönare är otroligt stabila och klara av det mesta vad gäller väder.

I dagens avsnitt testar jag och jämför Mavic Pro - originalet - med Mavic 2 Pro. Vilken av dem klarar hårda vindar bäst?

Nu ska jag inte förekomma videon för mycket men det är helt klart att oavsett vilken av Mavic modellerna du har och använder så är det helt klart att de hanterar starka vindar riktigt bra.

Något att tänka på om du flyger i hårda vindar... Börja alltid att flyga i motvind. Då får du medvind hem. Bra när batteriet sinar. Och, apropå batteri. Tänk på att det kostar väldigt mycket mer att flyga i hårda vindar. Inte bara för dig i form av mer koncentration utan även för drönaren vilket gör att batteritiden minskar drastiskt.

Men, låt dig inte skrämmas. Flyg i alla väder bortsett från nederbörd. Är du osäker så flyg på en plats där du inte riskerar att krascha in i något. Lek och ha kul!

Inlagt 2018-09-25 13:30 | Läst 1789 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver