---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Györffy Foto.se | Fine art printstudio | Premium | Moderskeppet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mina erfarenheter av Fuji X-T20 efter 6 månader

Jag har nu burit runt på min Fuji X-T20 i ca. 6 månader. Jag fick vänta länge på den men den dök upp efter nästa ett kvartal... Kameran har varit med på resor, den har använts till att filma med, den har fått utstå vattenfall och sandstormar i Panama. Den fungerar fortfarande helt perfekt.

I dagens avsnitt ger jag min syn på kameran och vad som är bra och mindre bra.

Jag är verkligen supernöjd med min X-T20. Den har verkligen allt man kan önska sig. Något som jag inte nämner i videon är hur lätt och intuitiv den är att använda. Grymt smidig och jag behöver aldrig fundera kring "hur var det nu jag ändrade..." utan allt bara faller på plats.

Har du några frågor? Något jag missade som du vill veta? Lägg en kommentar här, lite längre ner!

Inlagt 2018-09-12 12:15 | Läst 1904 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver